Hem      
     

 

 

 Världens bästa

Alice & Tilda


Världens bästa Alice och Tilda är 8,5 och snart 7. Alice är en go unge som tycker om att leka med sina vänner. Klättring är också något som hon gillar, något som hon dessutom är väldigt duktig på. Alice är ett ordentligt barn, som ser till att allt sker korrekt. Hon ser också till att vi (Anders, MLI och jag) använder oss av ett vårdat språk. Skulle någon svordom råka passera våra läppar får vi genast en arg blick och en sträng tillsägelse. Men hon är nästan alltid på gott humör.
Tilda är en gosig tjej som tycker om att sjunga och busa. Hon är en väldigt mysig tjej som delar ut många kramar. Tilda påstår just nu att hon kan brotta ner Sandra, något som absolut inte stämmer, då jag brukar vinna alla brottningsmatcher. Men för att komma loss skriker båda ungarna; -Jag är kissnödig! så måste jag släppa dem. Tilda tycker att farmors köttfärssås är SÅÅÅ god, och vägrar äta någon annans.
Både Alice och Tilda brukar tillbringa dagarna i skolan och på fritids (och säg inte fel och säg dagis, då får du stryk)

Alice beskriver Tilda:
- Tilda är en skitunge!

Tilda beskriver Alice:
- Alice brukar gå in på mitt rum, men jag vill inte det, så de så!

Fast egentligen tycker de väldigt mycket om varandra!

Men som sagt;

Världens bästa!

 

 

 

 

 

 
  Copyright tannatanna forever