FMF är en förkortning av Förvirrade Människors Förening. Medlemmar är Emelie och Sandra. Ordförandeskapet skiftar från dag till dag.

26/3

Var och handlade efter jobbet i fredags. Eftersom jag mådde lite halv dåligt köpte jag massa micro mat, ifall att jag skulle bli sjuk, så slapp jag laga mat. Men hade totalt glömtb bort att jag inte hade någon micro!

2/3

Dagens FMF

Skulle åka tåg hem från Oskarshamn i Söndag. Hade lyckats läsa så fel som det var möjligt i tidtabellen, men tillslut kom vi iallafall hem.

23/2

Dagens humor

Tiggde skjuts med Rikard hem efter bowlingen igår. ( liksom alla andra, vilket resulterade i att vi satt väldigt trångt) Hade byxor som det sitter hängslen i. När jag skulle hoppa ur bilen hade Ewa lyckats knäppa fast mina hängslen i sitt säkerhetsbälte, så jag fjädrades tillbaka och fattade inte riktigt vad som hände. (Men det gjorde Ewa, som tyckte det var jätte kul)

16/2

Dagens humor (som egentligen inte alls var roligt)

Emelie sa till Tilda: -kom hit ska vi se om du har några vattkoppor! Så lyfte hon på Tildas tröja och där fanns det massa vattkoppor.

10/2

Gnällde lite på att vi inte hade några tv kanaler i vårt hus, var tvungen att skaffa box, trodde jag. Ända tills jag upptäckte att jag hade satt antenn kabeln i fel uttag.

(egentligen borde jag inte ens erkänna det, men jag är ju en ärlig människa)

1/2

Dagens FMF:

La ner delar av dagen på att göra Robbans avläsningar (på jobbet) När jag skulle lägga in dem i datorn upptäckte jag att han hade gjort dem igår, tyckte att det hade gått åt så lite av allting... Tids slöseri!   

Dagens FMF:

Vi spelade spel igår. Anki, Tobbe, Emelie, Anders och jag försökte klara av spelet Så det kan låta. Man kan ju säga att vi inte var bäst på det. Men skrattade gjorde vi ju iallafall!

10/12

Dagens packning:

Emelie och jag har som sagt packat idag. Eftersom vi ska SHOPPA i Thailand, tar vi inte med oss så mycket kläder. Så lite som möjligt för att få med mycket hem. Efter att försökt hoppa ihop resväskan kom vi på att string trosor tar mindre plats än vanliga. Därför har vi bara med oss string... (och väskan gick igen)    

7/12

Dagens lataste

Åkte till jobbet jätte tidigt bara för att kunna åka med Anders och slippa cykla. (Men förmodligen kommer jag ångra mig, när jag får gå hem.

6/12

Dagens tråkigaste

Tapetsera lägenheter är INTE kul

4/12

Skrev för några veckor sen om att en av Emelies systrar (Sofia) hade gått in i ett träd. Här om dagen var en annan av Emelies systrar (Sussie) inne på min hemsida och läste alla fmf. Eftersom hon tydligen också är förvirrad trodde hon att det var hon som hade gått in i ett träd. Tur att de har koll på läget.

22/11

Hade lovat att jag skulle till Ewa och fika efter att jag vart på synkontroll. Det var nämligen så att Ewa skulle fika med en tjej som bara pratar engelska, så hon ville ha lite stöd. MEN JAG GLÖMDE BORT EWA! Så får man inte göra... men jag hoppas att hon förlåter mig!

19/11
Dagens skrik:

Emelie och jag var ute och sprang. Vi sprang förbi en trädgård där det var en hundgård. (Vilket jag såg men inte Emelie) Eftersom jag ser en stor hund säger jag ; Stor hund, Akta dig! Till Emelie. Men hon hör inte det, utan precis när vi springer förbi börjar hunden skälla, och Emelie hoppar några decimeter upp i luften och skriker.


16/11
Måndagens Lerbad:

Emelie var ute i skogen och sprang, med stridsutrustning. (alltså under arbetstid) Hon skulle hoppa över en bäck, men glömde att det inte var så lätt att hoppa långt med hela utrustningen på sig. Så hon trillade med näsan före i en lerpöl...

14/11

Anders får dagens FMF. För några dagar sen var han i källaren och städade. Idag upptäckte han att han hade lyckats dra ur kontakten till frysen då, vilket innebar att allt i frysen var förstört. Och Anders är väldig stor motståndare till att slänga mat, så han var inte jätte glad... 

10/11

Emelie får stå för dagens FMF. Hon hade lite bråttom när hon kom hem, för hon skulle bara packa och sen åka med tåget till Norrköping. Anders och hon skulle på en fin fest. Men när hon vikt allt fint och lagt det i väskan, tog hon väskan och skulle gå. Men hon hade glömt stänga väskan och allt åkte ut på golvet.

6/11

Skriver om helgens FMF istället. Hade vart ute i lördags, kom hem vid två tiden, hittade ingen nyckel. Efter mycket letande hittade jag fortfarande ingen nyckel. Hade en ny jacka på mig och visste att jag la nyckeln i fickan med dragkedja. Tillslut kom iallafall mina snälla föräldrar och hämtade mig. Dagen efter visade det sig att min nya jacka hade flera fickor med dragkedja och i en låg givetvis min nyckel.

Senare skulle jag hämta min bil hos Ewa. Då hade jag fått punktering, kändes som det inte riktigt var min dag!

30/10

Stressade som tusan på jobbet för att hinna med det jag skulle innan klockan var fyra. Ända tills jag upptäckte att klockan i bilen inte var omställd till vintertid och att jag hade en hel timme kvar att jobba.

29/10

Emelie försökte gå uppför en rulltrappa som gick neråt. Hon kom som tur var på det precis när hon skulle ta första steget.

27/10

Blev lurad idag. En jag jobbar med ringde och föställde rösten, låstades vara en hyresgäst och påstod att det sprutade vatten i hans badrum. Dum som jag är gick jag på det. Men eftersom han brukar dumma sig, borde jag inte gått på det! 

24/10

Åkte runt och letade efter en lövblås på morgonen. Anklagade många av mina arbetskamrater för att ha stulit den. Tills jag upptäckte att den låg i min bil.

letade igenom samtliga byxfickor efter mina bilnycklar när jag skulle åka hem. Hittade dem inte letade fem gånger till innan jag kom på att jag hade fickor på jackan oxå.

23/10

Försökte prata med Emelie i telefonen samtidigt som jag uppdaterade här, svarade nog konstiga saker hela tiden. Hon bara skrattade åt mig. Som tur är vet hon ju läget så hon blir inte upprörd (tror jag)

22/10

Emelie skulle kasta iväg en snus, när hon stod precis brevid bilen. Givetvis missar hon övriga världen och kastar snusen rakt på bilen.

19/10

Tänkte ringa min bror som fyller år idag. Jocke är det som fyller år, min andra bror Krille fyller år imorgon. Smart som jag är höll jag på att ringa fel bror. (men som tur är kom jag på det)

18/10

Kom försent med Alice till skolan idag. I och för sig bara två minuter, men det var pinsamt iallafall. Men fröken var inte arg som tur är. Så än en gång visade det sig att man inte ska snooza...

17/10

Anders får dagens fmf, eftersom han tänkte åka på en fest på lördag, fast festen är nästa lördag.

13/10

Ewa och jag var på stan idag, skulle gå över ett övergångsställe till en affär på andra sidan. Men när vi kommit till mitten av vägen, kom vi på att vi skulle till en annan affär och vände. Sen vände vi 3-4 gånger till innan vi bestämde oss. Bilisterna trodde nog vi var lite tokiga!

10/10

Gick för att hämta en sak i bilen. Tre gånger gick jag till bilen utan att få med mig det jag skulle därifrån.

9/10

Anders  får göra ett gäst spel i fmf idag. Han tog på Alices Tildas kläder, och såg inte att det var fel. (Alice är större än Tilda)

7/10

Ska ju på fest idag. Var helt säker på att den var vid kl sju. Men kusinen ringde just och sa att den  var vid sex. Så nu är det bråttom.
Emelie pratade just med sin syster, som oxå håller på att kvala in i FMF. - oj, nu gick jag nästan in i ett träd, sa hon mitt i samtalet.

6/10

Skulle åka och hjälpa en att sätta upp en lampa idag. Ta med dig en stege sa han. Bra tänkte jag, det har jag ju en på takräcket. Men för säkerhets skull tittade jag att jag hade en stege, vilket jag hade. Sen hoppade jag in i nästa bil, den enda av våra jobbarbilar som det inte finns stege på!

Skulle städa vår lilla fontän på ICA idag, halkade trillade i, PINSAMT! (och ganska blött)

5/10

Har faktiskt inte gjort något jätte förvirrat idag. Bara lite vardags förvirringar, typ glömde var jag parkerade bilen, tappat bort bilnyckel och sånt. Men inget som gör att jag får ordförandeskapet i FMF. ( fast jag tror i och för sig att jag redan har det)

4/10

Glömde min plånbok hemma imorse, åkte hem och hämtade den. Glömde den i bilen på jobbet, hämtade den och la den i fickan på mina vanliga byxor. När jag skulle handla lunch hade jag ju självklart på mig jobbarbyxor, alltså ingen plånbok med mig! 

3/10

Låste mig ute idag. Tog med mig många nycklar, men inte hus nyckel. Skulle hämta mina favvisar på dagis, Anders var på sitt jobb i Norrköping och Emelie är i Skövde. Som tur är har jag en smart arbetskamrat (Svärd) som kom på en lösning, så vi gjorde inbrott!