Om mig Maila mig Bilder FMF Fotboll    
     

Familjehistorik

Jag är uppväxt i skogen (precis som träden) tillsammans med mina fantastiska föräldrar Mats och Gunilla. Mina bröder har givetvis även de vuxit upp tillsammans med oss.

Bröderna är tre stycken. Storebror Jocke, lillebror Krille (som egentligen är äldre än mig, men eftersom alla tror att han är yngre, har vi bestämt att han är min lillebror) och minibrorsan Pontus.

Efter 19 år tillsammans med träden, bestämde jag mig för att flytta hemifrån.
Då hamnade jag i Tranås. Men eftersom jag har så jättesvårt att bestämma mig har jag bott på åtta olika ställen på fem år.

Nu bor jag iallafall i en lägenhet, en tvåa. Har bott här i ca 1 vecka, men det verkar bra här så jag funderar på att låta bli att flytta på ett tag, iallafall ska jag försöka bo här ett år, det skulle vara nytt rekord. 

Historien om Sandra vs familjen Liberg:

Det började med att jag satt barnvakt några gånger åt en fotbollskompis barn. Alice som var knappt tre och Tilda som bara hade hunnit med ett år vid det tillfället.
Alice och Tilda hade infektionsutlöst astma, vilket resulterade i två mycket och ofta sjuka barn. Det bestämdes därför att de inte skulle gå på dagis, utan istället anställdes jag som dagmamma. Allteftersom tiden gick smällte jag mer och mer in i familjen, allt fungerade jättebra och vi trivdes utmärkt tillsammans. Nu är Alice och Tilda friska, är tillbaka på Dagis och Fritids. Men eftersom barnen och deras föräldrar, Emelie och Anders, är så himla goa har jag väldigt svårt att slita mig!

 

 Jag är Sandra! Mina favvisar kallade mig för Tanna när de var mindre. När jag gick ifrån dem ropade de tanna Tanna! (Stanna Sandra) Därav domännamnet tannatanna.

Jobb

Har precis fått fast jobb (6 mån provanställning först)  på Din Bostad som förvaltningsassistent. Det innebär att jag kommer jobba på Din Bostads kontor. Känns ganska skönt att äntligen ha ett fast jobb! 

Fritid

Jag tycker inte det är så jättekul att vara stilla och göra ingenting, så jag brukar se till att jag har mycket att göra på min fritid.
Spelar fotboll i Tranås FF:s damlag, och vi har just fått nya tränare, som är jättepositiva,(och då menar jag verkligen JÄTTE positiva) så nu är det kul att spela fotboll igen. Har saknat fotbollen lite. men nu är den tillbaka...
I övrigt umgås jag mycket med mina vänner, tycker inte det är jättekul att vara ensam, så jag tillbringar mycket tid med dem. Umgås mycket med mina bröder, fast de är ju mina vänner oxå så de räknas ju in där. 

Tränar endel utanför fotbollen oxå, försöker hinna med lite löpning, simning och liknande.
Är även anmäld till vasaloppet, så jag borde träna lite inför det, men det är dåligt med snö här.

 

 

 


 

 

 

 

 

     
 
  Copyright tannatanna forever  
Mamma

Pappa

Bröderna

Elin, jag & Emelie
Emelie & Anders